Dört Murat Tekstil'den Uluslararası Bilimsel Makale

Kıl tela sektörüne getirdiği yeniliklerle öncü olan firmamız Kastamonu'daki bir ilki daha gerçekleştirmeyi başarmıştır. Son yıllarda sektördeki üretim eksikliklerinden dolayı yönünü üretime çevirerek adım adım problemlere çözümler sunmaya devam eden firmamız, ülke ürünlerinin yurt dışı menşeli ürünlerle karşısında rekabetçiliği sürdürebilmesi için kıl tela sektöründe yenilikleri adım adım hayata geçirmektedir.

Bu bağlamda 2007-2010 yıllarında Tübitak tarafından desteklenen firmamız, 2011-2013 yıllarında da KOSGEB tarafından desteklenen projeleriyle kendini ispatlamıştır. Halihazırda KOSGEB tarafından desteklenmeye değer bulunan bir projemiz daha 2013-2015 yılları arasında yürürlüktedir ve üretimdeki optimum kalite-maliyet çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Öyle ki 10 Temmuz 2014 itibariyle de 2007-2010 yıllarında Tübitak tarafından desteklenen kıl tela proje çıktılarından türetilen "Utilization of Waste Yarns in Hair Interlining Industry" isimli çalışmamız SCI Expanded (Bilimsel Uluslararası Yayın) kategorisinde yer alan hakemli, merkezi ABD Philadelphia kentinde olan Journal of Natural Fibers dergisinin 2014 yılı 4. sayısında yayınlanmış bulunuyor. Bu dergi 2014 yılı itibariyle dünya çapındaki Tekstil bilim dergileri sıralamasında onuncu, doğal lifler alanında birinci sırada bir dergi olma niteliğini taşımaktadır. Bu da göstermektedir ki yaptığımız çalışmalar dünya çapında yenilik, inovatif ve bilimsel bir yapıdadır. Böylelikle firmamız dünya çapında bir aktör olma yolunda paydaşlarıyla devam etmektedir.


Çalışmaya ulaşmak isteyen ilk 50 kişi http://www.tandfonline.com/eprint/IWJeEBpWHusz9vTSyyzq/full linkinden ücretsiz olarak indirebilecektir.


Alttaki bağlantılardan;

--->Ana Sayfaya dönebilir,
--->Hakkımızda bilgi sahibi olabilir, 
--->Ürünlerimizi inceleyebilir,
--->Soru, görüş, öneri veya siparişleriniz için bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.

ya da ilginizi çekebilir :)
Kıl tela üretiminde lider konumunu her geçen gün artırarak...