Kıl telanın kullanım alanları gün geçtikçe genişliyor :)


Kıl tela, keçi kıllarının üst liflerinden eğrilen ipliklerin atkıda kullanılmasıyla elde edilen bir kumaş türüdür. Bu kumaş atkısında bulunan keçi kılları sayesinde hem sert hem de esnek yapıyı aynı anda bünyesinde barındırır. Bu sayede kıl tela başka kumaşlarda görülmeyen eşsiz, kendine has bir yapı kazanır.

Özellikle yıllardır takım elbiselerin göğüs bölgesinin düzgün görünmesi için kullanılmıştır. 1990-2002 yılları arasında nonwoven telalarla yeri doldurulmaya çalışılmışsa da, bahsedilen telalarla kıl teladaki performans yakalanamamıştır. 2000 yılından sonra ise kıl tela kendine has özelliği sayesinde daha farklı alanlarda da kullanım alanı bulmuştur. Özellikle vatka piyasası destek malzemesi olarak kıl telaya büyük rağbet göstermiştir.

Son yıllarda ise kıl tela el sanatlarıyla uğraşan hanımların ilgi alanını oluşturuyor. Çeşitli forumlarda ve bloglarda kıl tela süsleme ve nakışlarını görmek mümkün. Firmamız toptan ve perakende olarak ürünlerini imalatçı olması sayesinde uygun fiyata bu tür alanlarda ilgilenen el sanatları müdürlükleri, el sanatları kursu ve el sanatlarıyla ilgili üniversitelere istenilen miktarda kıl telayı tedarik edebilir. İlgilenen kuruluşlar ve bireyler bizimle irtibata geçebilir.





Alttaki bağlantılardan;

--->Ana Sayfaya dönebilir,
--->Hakkımızda bilgi sahibi olabilir, 
--->Ürünlerimizi inceleyebilir,
--->Soru, görüş, öneri veya siparişleriniz için bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.

ya da ilginizi çekebilir :)

Ramsey ceketlerini hafifletiyor :o
Erkek giyim markası Ramsey, bunaltıcı yaz aylarında....